Summa sidvisningar

söndag 19 juni 2011

Kan man bli annat än kär i dessa...


Dom här örhängena köpte jag av en tjej som tyvärr inte har någon hemsida jag kan länka till. Ja, vad säger man... Nintendo och supermario, går ju som hand i hand med ens uppväxt. För 50 riksdaler köpte jag dessa örhängen och fick med 2st tetrisbitar. En gode bra affär måste jag säga!

Hard Helgas Hattar!



Den här hatten är min absoluta favorit, definitivt ingen sorghatt. Däremot om man skulle känna för att vara lite dramatiskt damig passar den utmärkt! Det enda sorgliga med den här hatten är att just dramatiskt damigt har fått stå på hyllan alltförlänge, statusen i dagsläget är: dammigt! 
Kan det bero på att man bor i Norrland nuförtiden?! Hard Helga säger: Hattfest snarast!!!
Tygstycket som klär min överkropp är oxå en favvotopp, köpt på en vintagebutik i Berlin och jag ångrar än idag att jag inte köpte den tillhörande kjolen. I sådant fall hade man haft en klockren Marlene Dietrich outfit:) Behöver jag ens säga att den donnan är en mina stora idoler!

 Dam i hatt.

Damp i hatt!

Hattar är helt enkelt underbara och det är kul med hatt, fler borde våga bära. På samma sätt som skor och givetvis kläder finns det ju en uppsjö av modeller. Stora som små och även om du kanske tycker att du inte är en person som ska ha eller passar i hatt. Så lovar jag att det finns minst en hatt där ute i världen som skriker just ditt namn, du måste bara finna den:) Man blir glad av att bara skåda en fulländad outfit från tå till topp. It´s a win-win situation!

söndag 5 juni 2011

Mässan, ja vad hände där?!

 Ett tillskott på alteregofronten!
Låt mig få presentera The Green Mongo!
Jamen hur stolt kan man bli:) Hard Helgas Miss Hulk-gura i rätta händer! Sen hur affärerna gick den här helgen, det kan man sammanfatta med: åt pipsvängen! Fast nu i söndags fick sig guran en ny ägare, i form av en kvinna som samlar på just guror. Kul!
Det är helt enkelt Piteloppisen i badhusparken som gäller, även där rök en del örhängen + annat krafs.
Efter några timmar på loppisen brakade ovädret loss och det vart världens storm! Som för övrigt gillas skarpt, jag blev dyngblöt och mina saker med men det är ju trots allt spännande när vädret härjar med en! Stormen medförde att Fröken Berglunds visitkort virvlade iväg över hela parken ...and that was meant to be!!!
 Nya vänner i Karlstad...

 Hade bunkrat upp rejält med serietidningsörhängen, det fanns även mer som backup.
Tror jag & Ellen sålde hela 12st(!) under hela helgen...
Så det är helt enkelt bara att fortsätta simma mot strömmen och upp för vattenfallet:)

Carlstad Comic Con hette mässan som jag och Ellen åkte ner till. Det var första året som den gick av stapeln och kanske därav det inte direkt var knökfullt med besökare. Det var lite av en chansning att åka ner och givetvis hade jag velat få sälja nån möbel, men denna gång blev det inte så. Kul var det iaf och man är en upplevelse rikare! Här är en länk till en tidning i Värmland där jag fick linslusa av mig i: