Summa sidvisningar

torsdag 31 mars 2011

Ett tapetseri, där förbrukas min energi...

På dagarna 2 har jag renoverat 5 stolar inför möbelutställningen den 7maj. Tänk om man jämnt kunde befinna sig i detta flow?! Iaf var planen att alla renoverade/terroriserade möbler o ting skall gå till försäljning. Men lika oväntat som jag fick känslor för min första bil Ragnar, känns det som jag har en keeper! Han är inte ens ihopsatt än o foten är på torkning under natten. Stackarn har redan fått ett namn: Mr Fluffy! Jag är nog övertrött av jobb eller hög på den vita hammarlacken... Hursomhelst kommer jag med en kanna silverte sova gott på de. Bilder kommer imorgon! Sweet dreams...


 Min fina Ragnar i sin sommaroutfit, sugen på äventyr. Saknar!

fredag 25 mars 2011

Här bjuds det på en Flashback definitivt inte Flashdance, men vad gör det när man bär hatt?!


För 10 år sedan gick jag modistutbildningen på Tillskärarakademin i Göteborg. En modist gör hattar, många hör gärna ordet nudist istället:) Kärleken för hattar kom under en tid när jag bodde i Berlin, då även mitt stora intresse för loppmarknader infann sig. Har numera ett gäng hattar som resultat av ett helt läsår av hattproduktion... Dock har jag har även avreagerat mig på några, jobbar man under stress blir det inte alltid som man tänkt sig:) Folkhögskoletempot föredras.
Alla damer som gillar att klä upp sig borde ha minst en hatt i sin garderob och ett måste till hatt är givetvis högklackat, basta!
Videon här ovan är från Tillskärarakademins årliga modevisning år 2002 på Stora Teatern i Göteborg, och det är med mina fina vänner Jessika o Matilda som jag visar upp Hard Helga Hattar o klänningar som jag sytt upp inför visningen. Haha, man kanske skulle ta o damma av dom för lite discodunksdans i Älvsbyn=)

onsdag 2 mars 2011

Hard Helga örhängen huserar numera på Killerqueen i Luleå, shake n bake!!!


Har just precis varit och hängt upp mina örhängen på Killerqueen i Luleå för försäljning. Dampattack(!) efter att jag kom ut ur salongen=) Det känns så himla kul! Jag var tvungen att kuta in på ett internetcafé o lägga upp det på "bloggen". Skönt o få drälla runt lite här i storstan som den lilla byabo man numera är=) Nu blir det att attackera ett café o njuta lite...